Het kan hier immers gaan om bestanden die ontbreken of op één of andere manier aangepast werden. Hierbij wordt de hulp van een expert aanbevolen, om er zeker van te zijn dat het probleembestand correct werd geïndentificeerd en dat het op de passende manier wordt behandeld. In de meeste gevallen is er op het systeem een bruikbare vervanging te vinden, dat kan gevonden worden met de zoekfunctie van FRST. Zie het onderdeel “Instructies/Commando’s” in deze handleiding om de vervanging van bestanden te bekijken en “Andere Optionele Scans” om te vernemen hoe je een zoekopdracht uitvoert. Om alle mappen en bestanden die aangemaakt werden dor FRST en het tol zelf te verwijderen, wijzig je de naam FRST/FRST64.exe in uninstall.exe en laat je het tooltje terug lopen.

  • U kunt dit probleem oplossen door het stuurprogramma bij te werken.
  • Ze snappen waarschijnlijk ook niet waarom deze tools niet in professionele omgeving gebruikt worden.
  • Mocht het wel of niet lukken dan hoor ik het van jou.
  • Hierbij zou ik u adviseren om meer werkgeheugen te gebruiken.
  • Installeer in dat geval Klato ook thuis op de computer.

Zo weet u zeker dat alle bestanden weer worden gekopieërd naar de harde schijf. Maar ik zou het gewoon proberen om het opnieuw te installerenen de drivers van uw computer opnieuw te installeren dan zou alles weer moeten werken. Heb de «allernieuwste driver voor je usb kaart downloaden» gedownload maarkan ze niet installeren er is een taal probleem. Lat je dochter maar proberen om haar computer in de veilige modus op te starten en systeemherstel proberen. Wat je kan doen is je pc openmaken en die geheugen eruit halen en die meenemen als je een nieuwe gaat kopen. 5 – De pc zal dan opstarten in de veilige modus, maar je moet er rekening mee houden dat dit enkele minuten kan duren. Mijn pc draait onders Windows 98 maar desnoods kan ik een andere met windows xp gebruiken.

Uw PC weer in topconditie!

Ik zou het gebruik van een ander script willen vermijden omdat je kan dit in een .cmd-bestand doen met de REG commando’s. Als je in je pakketbeheer bent, klik je op instellingen beheren. Het actuele adminwachtwoord voor de Windows RecoveryManager zie je in de STRATO serverlogin bij Servergegevens. Het huidige adminwachtwoord voor de Windows RecoveryManager zie je in de STRATO serverlogin bij Servergegevens. Nogmaals dank, ikmeld hetaan degene die aan mijde vraag heeft gesteld. Ik zag inderdaad ook bij de eigenschappen de mogelijkheid van verplaatsen van documenten op C naar D.

Zo maak je een bladzijde screenshot met Windows 11

Dan klik u op schijfopruiming en kiest u wat u wilt verwijderen. Als het goed is moet u probleem hiermee geholpen zijn zo niet hoor ik het graag. Ik heb sinds enkel dagen met het opstarten een melding op het scherm. Ik hoop u zo voldoende te hebben geinformeerd, Ik hoor het graag als het gelukt is.

Hoe komt u aan een overzicht van de piepcodes of de foutmeldingen voor uw computer?

Mocht het allemaal niet lukken zie ik je reactie graag. Als je dit doet start deze weer prima op, dus de nieuwe Windows inst hielp wel. Om de melding te voorkomen kun het best het volgende doen. Vervolgens te inspecteren of de buwhtje.dll bestand als virus voorkomt. Een nieuwe Windows Xp besturings systeem aanschaffen. Zij willen mij geen herstelschijven leveren omdat hij niet in de garantie zit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.